och du, lycka till med elin!

ännu en jul till ända.
min jul var väl inte direkt olik alla andra jular, förutom att vi sjöng singstar vilket var riktigt roande. jag kan väl inte direkt påstå att rösten höll men jag var nöjd ändå. julklapparna var lika fina som alltid och bästa presenten var helt klart min kentbox. alla samlade album plus bonusmaterial.
snart kommer farmor och farfar och faster och hennes man och mina två kusiner hit, sedan hoppas jag på en liten tripp till min älskling pernilla där det väntas roligheter.
innan allt detta så ska jag nog dra några snabba sidor i historiaboken, klart man vill passa på att lära sig lite nytt spännande och intressant fakta om feodalsystemet, gudsfreden och allt annat underbart historiskt LISAvetandebajsroligt. vart är världen påväg!?

för några dagar sedan firade jag minijul med mina älskade vänner. och det sög ju såklart. vi bakade ju bara äckliga pepparkakor, drack slemmig julmust, lyssnade på snuskig julmusik, åt bajsbrun choklad, åt kladdig pepparkaksdeg, öppnade fula julklappar, kollade på dåliga fuckingåmål och snackade tråkig elak skit. det sög ju såklart.



- får jag fråga dig en sak? vadå? har du varit med många tjejer? vadå, varför frågar du det? nä, asså jag bara undrar. nej, jag har inte varit med många tjejer om du nu måste veta det. när du kysste mig.. å gud vad jag skäms.. det var första gången! var det? men det är ju helt fel! det är bara för att du bor i fucking åmål. om du hade bott i stockholm tioll exempel så hade du fått hur många tjejer som helst. tror du ? vad är det vart ska du? vi ska till stockholm. du är ju inte riktigt klok. det är jag visst det, jag är visst klok. okej, men du står på fel sida. vadå? stockholm ligger ditåt. aa, aha! nu gör vi såhär, tio bilar, om någon av dom stannar så ska vi till stockholm. fem, tio, fem. okej , fem. om någon av dom stannar, så är det liksom gud som säger det. å! när jag blir stor och skaffar bil, så ska jag alltid stanna ifall det är någon som liftar. akta dig! shit. vi gör det. ska vi? vi bara gör det. hej, vi ska till stockholm. vi har varit och hälsar på våran farmor men så köpte vi skivor för alla pengarna och nu kan vi inte komma hem. a jag ska till karlstad men dit kan ni ju få åka med. tack, jättesnällt. a, det blir såhär ibland. asså vad fan håller vi på med? men vi är så jävla coola. vad håller ni på med? är det här dolda kameran eller? -

TEXTEN TILLÄGNAD CAROLIN BRIGERLIUS, KATARINA GRAHN, CHARLOTTE PETTERSSON.



tack för mig. dom som vill får gissa texten. men jag tror inte att någon kan.

djupt in i skogen i den mörka natten sittandes i en bitande kall villavagn med en kylig vän

  • hej jag får inte skriva som jag vill i min egen blogg, vilket gör mig mycket fundersam. vad får egentligen folk att börja klaga på mig dag ut och dag in? jag vill bara passa in, vara en i mängden. snälla, försök att inte hacka och trampa och spotta på mig gång på gång. min självkänsla ligger på minus och mina händer är sorgset frusna. ingenting i denna värld förtjänar jag. varför finns jag?
    här sitter jag, långt långt inne i den djupa skogen mitt ute på landet. natten är kommen och blåsten skakar familjen lingrens minimala villavagn på 15 kvadratmeter. här sitter jag och lyssnar på sarahs ältande om mitt misslyckande och otillräcklighet. vad har jag gjort för att förtjäna detta öde? det finns bara ett svar........
    JAG LA MIG PÅ SARAHS KATT INNAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kära gud, förlåt mina synder.

    fuck

    inte för att det jag har att säga nu är någonting särskilt betydelsefullt eller viktigt på något sätt men SEBASTIAN KARLSSON SKREV TILL MIG PÅ FACEBOOK!!! och NEJ, jag ljuger inte. det är så sant som att sarah hostade mig rakt i ansiktet just nu. och igen. lägg av nu sarah, nu får det vara nog. okej, nu spyr hon. aj, mitt öga!
    och senare blir det åka av.
    nu ska vi lägga oss i helenes och TOMTAS dubbelsäng..undertäcket. jag måste tillägga att rummet består av följande:
  • EN SÄNG

DAGENS OUTFIT

Jag tänkte ha ett litet fashioninlägg.
DAGENS OUTFIT

  • Foppatoflor
  • Nikesockor
  • Asperoträningsbyxor
  • Kempa aranästräningsshorts
  • Aspero Idrottsgymnasium träningströja
  • Basket-festivalen tjocktröja
  • tofs
  • fem spännen
  • oklippta tånaglar

Föreställande Caroline Andersson Willaume då hon var bra mycket piggare, hungrigare och lyckligare än igårkväll.


En uppenbarelse från gud i form av bajs.

en blåsig kväll satt jag och min kära vän caroline och tittade på en skum film som handlade om en man vars bajs var heligt. Fråga mig inte varför det blev just denna film. Caroline var schleten efter en lång partynatt kvällen innan och somnade tre minuter in på filmen. Medan jag låg där i mörkret och skrattade lite för mig själv passade jag på att skrämma Crawe lite då och då och mina metoder blev allt aggressivare. Tillslut fick hon nog och nockade mig med armbågen på kinden. Hon vaknade lagom till slutet och åt upp resten av den kladdkaka jag så vänligt hade bakat till henne. Efter en stund somnade hon igen och jag låg kvar och tittade på eftertexten och den tjatiga sång som spelades om och om igen samtidigt. Tillslut började hon snarka högt och ljudligt och det var då jag bestämde mig för att sätta mig vid datorn en liten stund. Efter att jag kollat alla mina meddelanden, kommentarer, vänförfrågningar osv bestämde jag mig för att läsa några bloggar. När jag var färdig med det satt jag en stund och tittade in i skärmen innan jag bestämde mig för att själv starta en blogg som jag kunde skriva på lite då och då när jag hade lika lite som nu att göra. Det var starten på denna bloggs karriär. Välkommen till jorden kära blogg.

Ett särskilt tack till Caroline Andersson Willaume som med hjälp av sitt sömniga inre gjorde denna blogg möjlig.

RSS 2.0